Copyright 2024 - ASB Romania

Noutati

Forumul Samaritan, Riga-Letonia 2017. Forumul a inceput cu prezentarea Dnei Barbara Siri, Presedintele Croce Bianca din Italia, care a prezentat intr-o forma sintetica dar extrem de aplicata Managementul Voluntariatului si al Voluntarilor, rolul extrem de important al voluntarilor in succesul Organizatiilor Non-Guvernamentale. Felicitari !forum

 

 

 

ASB Romania in penultima zi a proiectului EDUCATIE PRIN ISTORIE. Tinerii romani basarabeni alaturi de samaritenii prahoveni au petrecut a seara romaneasca cu muzica, dansuri si voie buna, incununarea unui efort colectiv pentru cunoasterea Romaniei reale, cu frumusetile si personalitatile ei, din cele mai diverse domenii de activitate. Multumim tuturor celor care prin efortul si munca lor au adus contributia la reusita proiectului !

 

 

Proiectul EDUCATIE PRIN ISTORIE realizat de ASB ROMANIA a continuat in a doua parte a zilei de 7.08.2017 cu vizitarea Parcului Bucov, a Gradinii Zoologice si a Casei Memoriale CONSTANTIN STERE. Ziua s-a incheiat cu o baie la piscina si shoping in cel mai mare Mall al Ploiestiului. Multumesc samaritenilor voluntari care au insotit tinerii basarabeni si prahoveni in actiunile acestei zile.

educatie1

 

 

 

 

 

Centrul Medical de Training BAD WIndsheim-Germania. Tinerii samariteni au ajuns, s-au cazat, au trecut prima noapte iar acum au inceput cursurile. Cu totii vor sa afle lucru noi, sa dezvolte experiente, relatii sociale, etc. O vacanta de neuitat cu ASB Romania si Bad Windsheim.

 

 

 

ASB Romania organizeaza impreuna cu ASB Bad Windsheim o noua tabara medicala pentru instruire in Acordarea primului-ajutor. Azi ne-am intilnit cu parintii si copiii, care au decis sa renunte la vacanta pentru aceasta instruire. ASB ROMANIA are intre obiectivele sale si formarea acestor tineri in spiritul unor valori morale precum caritatea, voluntariatul, implicarea si responsabilitatea sociala. Drum bun si succes in pregatire !

 

 

 

 

"Am muncit, am invatat, am aratat ca suntem pregatiti si am luat cu totii, 14 la numar, examenul final. La sfirsit ne distram in stil romanesc; gratar, muzica si dans". Aceasta este concluzia taberei medicale din Germania organizata de ASB ROMANIA si ASB BAD WINDSHEIM. Felicitari, dragii nostri samariteni !

 

Atmosfera de lucru in Centrul de Training ASB BAD WINDSHEIM-Germania. Desi e vara, vacanta, liber la mare si la soare, tinerii samariteni romani, membri ai ASB ROMANIA, se pregatesc si invata cu sarguinta notiunile de baza in acordare primului-ajutor. Am convindgerea ca multi dintre ei vor deveni cadre medicale exceptionale. Vom reveni cu noi informatii pentru ca tabara nu s-a terminat. Succes in continuare !

Centrul de Training in acordarea Primului Ajutor BAD WINDSHEIM-Germania. Tinerii samariteni membri ASB ROMANIA au avut primul examen.... cu Erich. Toti au absolvit dupa care au avut un program de relaxare. Scoala serioasa si distractie pe cinste, ce poate fi mai frumos ?!

Tinerii samariteni prahoveni, membri ASB Romania, continua activitatile din tabara medicala de la Bad Windsheim, Germania. In ziua fara cursuri au vizitat unul dintre cele mai interesante orase din Germania: Nurnberg. Ca de obicei, tinerii nostri se gospodaresc singuri invatand respectul fata de cei care realizeaza aceasta activitate. O reusita a taberei este colaborarea si relatia stabilita cu tinerii samariteni germani. Succes in continuare !

ASB Romania pregateste cu grija transporturile tinerilor romani samariteni catre Germania, Bad Windsheim. Un nou mini-bus 8+1 locuri a fost achizitionat urmand sa primeasca personalitatea ASB ROMANIA. Multumim FORD pentru promptitudine si seriozitate (si pt BONUS).

Tinerii samariteni din Romania, membri ai ASB Romania, au inceput pregatirea in cadrul Centrului de Training ASB Bad Windsheim. Paralel cu programul de pregatire in acordarea Primului Ajutor tinerii nostri au o viata sociala si culturala foarte bogate. Fiecare zi reprezinta o noua experinta personala. Felicitari si succes in continuare !

 

Ieri 28.06.2017, In emisie directa la Antena 1 Ploiesti, alaturi de frumoasa realizatoare Daniela Balaceanu si Andrei Ciobanu, Directorul Executiv ASB Romania. Multumim pentru invitatie si promitem sa revenim curand cu lucruri inedite.

antena

 

"Junior First Responser"-proiectul samaritean inceput in urma cu 13 ani datorita relatiei speciale intre ASB Romania si ASB Bad Windsheim, continua. Tinerii romani, 14 la numar, dornici sa-si imbogateasca cunostintele medicale si sociale au plecat pe data de 27.06.2017 din Paulesti si au ajuns in aceasta seara la Bad Windsheim-Bavaria, langa Nurnberg, unde au primit programul pentru zilele urmatoare. Multumim tuturor celor care au facut posibil ca acest proiect sa ajunga aici, multumim tinerilor dornici de a se pregati in acordarea Primului Ajutor si mai ales parintilor care au sustinut financiar si moral tinerii nostri samariteni. Succes !

f m
Our website is protected by DMC Firewall!